Kontexture Office

2015 (Phoenix, Arizona)

Located in the heart of Phoenix, this tenant improvement serves as the office for our firm. The building was built in 1967 out of block. During construction, the building was taken to the bare exterior walls, roof deck and concrete floors. The layout was design with an open studio concept in order to bring as much natural light deep into the building. To achieve that, the original skylights were kept thus reducing the amount of artificial light required during the day. The wall dividing the conference room from the rest of the studio, serves as an architecture library in the conference room side, and reference library on the studio side. The staked wide flanges that make up the front desk were salvaged form one of the first residential project designed by the firm.